Ugrás a tartalomra

Tiráž

Hozzáférhetőségi nyilatkozat

A törvény értelmében a Moderná Ves érdekelt abban, hogy weboldala hozzáférhetőségét biztosítsa. 95/2019 Coll. a közigazgatási információs technológiákról és a vonatkozó végrehajtási rendeletekről az (EU) 2016/2102 irányelv feltételrendszerében.

Ez a hozzáférhetőségi nyilatkozat a https://demo.onlineobec.sk/hu/ webhelyre vonatkozik.

Megfelelőségi állapot

A weboldal részben megfelel a 2011/2003. 95/2019 Coll. a közigazgatási információs technológiákról és a vonatkozó végrehajtási rendeletekről az (EU) 2016/2102 irányelv szerinti feltételek körében az alábbiakban felsorolt ​​nem megfelelőségi elemekre tekintettel.

Hozzáférhetetlen tartalom

  1. A közszférabeli jogalanyok webhelyeinek és mobilalkalmazásainak akadálymentességéről szóló (EU) 2016/2102 irányelv be nem tartása:
    • egyes szövegelemek nem felelnek meg a WCAG 2.1 AA színkontrasztra vonatkozó szabványának. Ennek az eltérésnek a kijavítására egy "Kontrasztjavító" eszköz áll rendelkezésre, amely a weboldal fejlécében aktiválható.
  2. Indokolatlan terhelés:
    • a publikált dokumentumok nagy mennyisége miatt nem minden PDF formátumú dokumentumot kezelnek "OCR" réteggel (siketek számára adaptálva). Ha felkeltettük érdeklődését, kérje a dokumentum feldolgozását egy hozzáférhető formában a kontakt oldalon visszajelzésért, és mi 14 napon belül feldolgozzuk kérését.

Jelen Hozzáférhetőségi nyilatkozat kidolgozása

Ez a nyilatkozat 15.1.2023-én készült.

A weboldal értékelése a törvény előírásainak megfelelően. 95/2019 Coll. az (EU) 2016/2102 irányelvben foglalt feltételek hatálya alá tartozó információs technológiákról és a vonatkozó végrehajtási rendeletekről egy harmadik fél - a weboldal műszaki üzemeltetője - a Alphabet partner s.r.o. cég végezte és értékelte

A nyilatkozat legutóbbi felülvizsgálata ekkor történt: 15.1.2023.

Visszajelzés és elérhetőség

A megfelelőségi problémákkal kapcsolatos visszajelzéseket, értesítéseket és információkat, valamint a nyilatkozat „Hozzáférhetetlen tartalom” szakaszában meghatározott információk és tartalom közzétételére vonatkozó kéréseket a következő elérhetőségekre lehet irányítani.

Moderná Ves Jánošíkova 302 013 26 Moderná Ves
IČO: 12345678
Telefón:
E-mail: info@obecnyweb.sk

Végrehajtási eljárás

A közszféra szervezetének visszajelzése részeként küldött kezdeményezésekre vagy megkeresésekre adott nem kielégítő válaszok esetén az Európai Parlament Irányelvei alapján felveheti a kapcsolatot az irányelv végrehajtásával megbízott szervezettel, amely a Szlovák Köztársaság Beruházási, Területfejlesztési és Informatizálási Minisztériuma a következő e-mail címen: standard@mirri.gov.sk.

Autorské práva

© Alphabet partner s.r.o.
Strojárenská 3426/11C
040 01 Košice - Staré Mesto
Slovenská Republika

Správca obsahu

Moderná Ves je správcom všetkého obsahu webového sídla a zároveň zaň zodpovedá. Všetky osobné údaje návštevníkov webových stránok, ktoré sú prostredníctvom týchto webových stránok zbierané, sú spravované výlučne správcom obsahu webu.

Moderná Ves Jánošíkova 302 013 26 Moderná Ves
IČO: 12345678
DIČ:

Telefón:
E-mail: info@obecnyweb.sk
Web: https://demo.onlineobec.sk

Technický prevádzkovateľ

Technickým prevádzkovateľom redakčného systému je spoločnosť Alphabet partner s.r.o. Ako sprostredkovateľ osobných údajov týmto vyhlasuje, že osobné údaje spracovávané v jej prevádzkovanom redakčnom systéme sú dostatočne zabezpečené proti strate a úniku a zároveň vyhlasuje, že neposkytuje žiadne sprístupnené osobné údaje tretím osobám.

Alphabet partner s.r.o.
Strojárenská 3426/11C
040 01 Košice - Staré Mesto
Slovenská Republika

Telefón: +421 908 327 404
E-mail: info@onlineobec.sk
Web: https://onlineobec.sk